Kantapäät maassa

Saanko esitellä: maailman parhaat maailmanparhaustennarit. Kauan himoitut ja juuri niin kovapohjaiset kuin pelkäsinkin. Mutta parhaat.

Ajatella niitä kaikkia vuosia, jotka tuhlasin korkokengissä ja sen jälkeen niitä vuosia, jolloin haaveilin korkokengistä, mutta en kyennyt niitä kipuilulta enää irvistelemättä käyttämään.

Terkkuja maan tasalta. Täällä on oikeastaan ihan kivaa. On sellanen juureva meininki ja festarifiilis 24/7.

 

(Ps. Laiskamato tiedottaa: kommentteihin on vastattu.)

Tykkään
4
Comments
 • Uusi Aamu 04/23/2012 at 01:16

  Mistäs ostit nuo ihanuudet? Ja miten paljon niillä on hintaa? Entä koko, onko ihan normi?
  Haaveilen noista myös itse ja pohdin, että miten saisin niitä kohtuuhinnalla tänne saarelle…kun mikään verkkokauppa ei niin tee…
  Kiitos mainiosta blogista :)

  • Midinetti 04/23/2012 at 07:50

   Popot on Spartoolta, tässä suora linkki: Converse garage band leather hi

   Itse maksoin satasen, nyt hinta on näköjään laskenut 85 euroon… :D Koko oli mun mielestä lähinnä normia himpun pienempi eikä suurempi, niin kuin sivuilla väitetään. Otin siis oman normikokoni suosituksista huolimatta ja hyvä niin, sillä se istuu jalkaan ihan ookoosti, vaikka olisin kelpuuttanut vähän lisätilaakin koska jalkani on leveänpuoleinen. Itse siis suosittelisin ottamaan ihan sen normaalin koon mitä muutenkin käyttää. Sitä en osaa sanoa, toimittaako Spartoo sun luo saakka, mutta eiköhän se jostain selviä. (Kateellisena kävin kurkkimassa mahtavia kuvia sun blogista :D)

 • kottarainen 04/23/2012 at 09:59

  Ooh! Jos en olisi juuri hankkinut kolmea *krhm* tennariparia kevääksi, nämä olisivat ehdottomasti ostoslistalla. Ihan mahtavat! Ja koska festareita ei ainakaan allekirjoittaneella näy suunnitelmissa, on tämä muheva juurevuus ja instant -festarifiiliskin oikein tervetullut. :D

  • Midinetti 04/29/2012 at 08:29

   Noi on kyllä mahtavat. Mutta, jos omistaisin yybercoolit kultatennarit, niin olisin ehkä vielä hitusen onnellisempi ;D

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.